Leder: Jamen, så stop dog hykleriet, Kvamm!

Nephew-forsanger Simon Kvamm er en rød hykler, og det samme er hans venner, siger han selv

Slettet Bruger,

29/05/2009

Nephew-forsanger Simon Kvamm er en rød hykler, og det samme er hans venner, siger han selv. Det tror man gerne på, for det er set så mange gange før, at venstreorienterede mennesker siger et, men gør noget helt andet. Tag nu bare al den røde snak om, at man "betaler skat med glæde" - samtidig med at hjemmet bliver rengjort med hjælp fra sort arbejdskraft, fordi det er billigere for disse vist ikke helt så glade skattebetalere. I Simon Kvamms tilfælde er det bilen, der tilsyneladende bliver repareret sort.

Det er ganske rigtigt et mageløst hykleri, men endnu mere særpræget bliver det dog, når man som Simon Kvamm indrømmer det - og alligevel fortsætter med at hykle: "Det er på tide, at vi begynder at tale om fælles ansvar igen," siger han.

Simon Kvamm burde i stedet indse, at når der er forskel på hans handlinger hos den sorte mekaniker og hans holdninger, så er der enten noget galt med handlingerne eller holdningerne, og så må der laves om på det ene eller det andet. Man kan ikke fortsætte med at prædike sine røde budskaber, samtidig med at man i handling ikke vil aflevere sit til "det fælles ansvar".

Nephew-forsangeren bliver ikke et større menneske af at indrømme offentligt, at han rent politisk er et fjols, der har det hele i munden - selvom han sikkert tror det. Han giver bare os alle en god grund til at ikke at tillægge Kvamms politiske udsagn værdi, næste gang han får lyst til at meddele sig offentligt.

Men hey, derfor kan man jo godt nyde hans og Nephews ørehængende popslagere ...


Kilde: