Løkke snød band for 30.000 kr.

En koncert, der skulle betale for et folkevognsrugbrød til spejderne i Græsted, blev tilbage i 1982 afholdt med den dengang 17-årige Lars Løkke Ras...

Slettet Bruger,

29/10/2009

En koncert, der skulle betale for et folkevognsrugbrød til spejderne i Græsted, blev tilbage i 1982 afholdt med den dengang 17-årige Lars Løkke Rasmussen som primus motor. Koncerten var med bandet Blast, der havde Hanne Boel, Tina Schäfer og Lise Dandanell på scenen, men bandet fik aldrig de aftalte 30.000 kroner for dets optræden, afslører en ny biografi om Lars Løkke Rasmussen ifølge berlingske.dk.

Biografien med titlen "Lars Løkke" er skrevet af den politiske kommentator og radiovært Niels Kraus-Kjær.

Koncerten blev ingen succes, kun 100 betalende gæster dukkede op, og Lars Løkke Rasmussen sneg sig uden om sin forpligtelse ved som 17-årig at påberåbe sig umyndig, da kontrakten blev underskrevet. Det slap den unge statsminister in spe afsted med, ikke kun i forhold til bandet, men tilsyneladende også i forhold til sine forældre, der hverken formåede at pålægge deres søn at betale sin regning eller selv påtog sig et ansvar for, at sagen blev bragt ud af verden.

Klik her for at læse mere på berlingske.dk

[email protected]

Kilde: