Løkke: Socialdemokratisk finanslovsforslag er gift for økonomien

Socialdemokraterne kan ikke være med i et samlet finanslovsforlig, fordi deres krav i forhandlingerne er helt uansvarlige

Slettet Bruger,

23/10/2008

Socialdemokraterne kan ikke være med i et samlet finanslovsforlig, fordi deres krav i forhandlingerne er helt uansvarlige. Det er beskeden fra finansminister Lars Løkke Rasmussen ifølge Ritzaus Bureau.

"Socialdemokratiet møder med et krav om, at vi skal gøre finansloven tre gange så ekspansiv, som regeringen har lagt op til. Det vil være gift for samfundsøkonomien. Det er totalt udelukket," siger Løkke til Ritzau og fortsætter: "Summen af deres økonomiske politik har en karakter, som gør det umuligt, at de kan være med i et samlet finanslovforlig."

Til gengæld er der ros fra finansministeren til de Radikale, selvom partiet for tiden ligger underdrejet p.g.a. interne magtkampe.

"Der er en markant forskel på de to partiers indfaldsvinkel. Hvor Socialdemokratiet lægger op til, at der skal hældes benzin på bålet, lægger Det Radikale Venstre op til, at det skal låses ind i et brandskab," siger Lars Løkke Rasmussen til Ritzau.

[email protected]

Kilde: