Løkke: Departementschefen skal rette op på mine bilag

Når finansminister Lars Løkke Rasmussen ikke kan redegøre for, hvilke repræsentative forpligtelser han har brugt sit tidligere ministeriums repræse...

Slettet Bruger,

09/04/2008

Når finansminister Lars Løkke Rasmussen ikke kan redegøre for, hvilke repræsentative forpligtelser han har brugt sit tidligere ministeriums repræsentationskonto til at betale for, så skyldes det, at embedsmændene har begået fejl, lyder det fra ministeren selv. Men nu vil de rette op på det, lover Lars Løkke Rasmussen.

"Jeg tager det meget alvorligt. Jeg synes jo, at det ville være bedst, hvis der slet ikke var nogen fejl. Men man kan også tage så mange bilag og tegne et billede af sjusk og slendrian, når det viser sig, at det handler om tre ostemadder til et møde med Kræftens Bekæmpelse og skiveskåret frugt til et møde med KL's formandskab. Det er stærkt generende og ærgerligt, at der ikke har været mere orden i tingene. Den del tager jeg meget alvorligt, og departementschefen har sagt, at der er nogle ting, der skal strammes op," siger han ifølge jp.dk.

Selve udgifterne, som ifølge Ekstra Bladet andrager 105.000 kroner uden oplysninger om, hvorfor det var nødvendigt at bruge dem, synes han er rimelige.

"Jeg synes, at jeg opfører mig ordentligt. Jeg synes, at i forhold til det aktivitetsniveau, som vi har haft i Indenrigs- og Sunhedsministeriet, hvor vi har lavet kommunalreformer og andre store reformer, har haft et forbrug til at understøtte det parlamentariske arbejde, som er i orden. Der kan være sket fejl. Der er f.eks. blevet betalt fire pakker cigaretter ved en fejl, og det skal selvfølgelig rettes," siger Lars Løkke Rasmussen.

[email protected]

Kilde: