Kuk i Løkkes bilag

I 171 tilfælde i 2004 har det daværende Indenrigs- og Sundhedsministerium i strid med gældende regler ikke anført anledningen til afholdt ministerr...

Slettet Bruger,

01/04/2008

I 171 tilfælde i 2004 har det daværende Indenrigs- og Sundhedsministerium i strid med gældende regler ikke anført anledningen til afholdt ministerrepræ­sentation.

Det viser en gennemgang af finansminister Lars Løkke Rasmussens repræsentative bilag, som Ekstra Bladet har fået aktindsigt i.

Mad og drikke til de 171 møder - med pt. ukendte deltagere og ukendt anledning - har tilsammen kostet skatteyderne 60.880 kroner.

De 171 tilfælde vedrører alle møder, som er afholdt internt i ministeriet, og hvor udgifterne til mad og drikke i forbindelse med mødet er bogført på minister-repræsentationskontoen.

Ekstra Bladet har tidligere afsløret, at ministeriet i 2002-2003 har betalt for mad og drikke i forbindelse med otte, rene Venstre-møder, som Lars Løkke har afholdt i ministeriet.

Spørgsmålet er derfor nu, om der gemmer sig flere rene Venstre-møder blandt de 171 møder, hvis anledning pt. ikke kendes.

[email protected]

Kilde: