Krig mellem Khader og Kjærsgaard

Slettet Bruger,

16/09/2007

Positionskampen mellem de to partier, der i første omgang bejler til at agere parlamentarisk grundlag for VK-regeringen efter næste valg, bliver stadig voldsommere. På sit partis årsmøde i Odense langede Pia Kjærsgaard kraftigt ud efter Ny Alliance.

"Jeg kan desværre forsikre jer om, at hvis Khader og Ny Alliance får magt, som de har agt, åbnes grænsen, og asylansøgere får løbepas rundt i landet. Hele den udlændingepolitik, der har medvirket til at sikre Danmark og danskerne milliarder hvert år til velfærd siden 2002, vil blive rullet tilbage i et tempo, de færreste drømmer om. Det vil være Ny Alliance og De Radikales pris for at støtte en regering. Hvis man underkender den betydning for vores velfærd, en stram udlændingepolitik har, taber vi danskernes velfærd nu og i fremtiden på gulvet," sagde Pia Kjærsgaard ifølge dr.dk.

Naser Khader tolkede talen som et udtryk for en presset Kjærsgaard.

"Hun lyder mere og mere skinger. Når hun siger det med løbepas, lyder det, som om alle indvandrere er kriminelle. Det er, fordi, hun er bekymret for at miste den store magt, hun har siddet på siden 2001, at hun bruger så meget krudt på os," udtalte Khader efterfølgende.

I de fleste af tidens meningsmålinger har VKO mistet sit flertal og både Kjærsgaards og Khaders støtte er nødvendig, hvis regeringen skal fortsætte.

[email protected]

Kilde: