Krarup bakkes op af sin kreds

DF-folketingsmedlem Søren Krarup skal ikke stikke piben ind, blot fordi han er uenig med sin partiledelse om fysisk afstraffelse af børn og en kamp...

Slettet Bruger,

07/11/2008

DF-folketingsmedlem Søren Krarup skal ikke stikke piben ind, blot fordi han er uenig med sin partiledelse om fysisk afstraffelse af børn og en kampagne imod det, lyder det ifølge politiken.dk fra hans opstillingskreds i Sønderjylland. Dermed vælger kredsen side til fordel for sin kandidat, men imod partiformand Pia Kjærsgaard, som med en pressemeddelelse har valgt at problematisere, at Krarup har udtalt et andet synspunkt end partiledelsens.

"Vi har ytringsfrihed i Danmark, og selv om der er noget, der hedder partidisciplin, må man gerne udtrykke sine personlige meninger," siger formand Thies Mathiasen fra Dansk Folkeparti i Haderslev Kommune, hvor Krarup er opstillet, til politiken.dk.

Lokalformanden er ikke enig med Søren Krarup i, at det bør være tilladt for forældre af slå deres børn, men han bakker op om, at en mand som Krarup skal have lov til at sige sin mening i politik.

"Krarup var kendt som en foredragsholder med sine egne meninger, allerede inden han kom i Dansk Folkeparti. Folk ved godt, at det er, hvad Søren mener, og at det er forskelligt fra den linje, han ellers kører for partiet," siger Thies Mathiasen.

[email protected]

Kilde: