Krarup: Lene E. må redegøre for venstrevold

Slettet Bruger,

26/11/2007

Ingen VU'er, KU'er eller DFU'er har forfoulgt politikere fra SF, de Radikale eller Enhedslisten. Plakater fra venstrefløjen fik lov at blive hængende, mens borgerlige plakater blev revet ned, flænset eller overmalet. Volden er på venstrefløjen. Sådan lyder det fra Dansk Folkepartis Søren Krarup i et debatindlæg i Berlingske Tidende i dag. Og de eksempler er de milde af slagsen. Meget værre var det overfald, der den 21. oktober fandt sted forud en lovlig varslet demonstration af organisationen SIE, "Stop the Islamisation of Europe", hvor demonstranter blev gennembanket med jernstænger, sodavandsflasker og kniv.

"De autonomes adfærd minder slående og uhyggeligt om SAs voldsudøvelse i Weimarrepublikkens sidste år, hvor andre end nazisterne ikke kunne demonstrere på gaderne - ikke uden at risikere at blive slået ned og i nogle tilfælde slået ihjel," skriver Krarup i Berlingske Tidende.

Dette tilfælde har næsten fået lov til at passere uomtalt i de danske medier, mener Krarup. Ingen TV-indslag og ingen store avisoverskrifter om de "autonomes blodige færden".

"Jeg spørger: Er det ikke på tide, at vi vågner til sandheds erkendelse? Er det ikke på tide, at gadens terror mødes af et beslutsomt forsvar for lov og ret?
Jeg vil spørge justitsministeren om det, når Folketinget træder sammen," slutter Krarup.

[email protected]

.
Kilde: