Konspirations-Morten vil køre parløb med Rohde

Den tidligere vært for TV-Avisen Morten Løkkegaard håber at kunne køre parløb med Venstres spidskandidat, Jens Rohde, i valgkampen til EU-parlament...

Slettet Bruger,

21/08/2008

Den tidligere vært for TV-Avisen Morten Løkkegaard håber at kunne køre parløb med Venstres spidskandidat, Jens Rohde, i valgkampen til EU-parlamentet, skriver politiken.dk

Morten Løkkegaard skrev i en klumme for to år siden om en bog, der ifølge hans egen udlægning "seriøst og effektivt" bekræfter, at Pentagon den 11/9 2001 blev ramt af et amerikansk missil, ikke af et fly kapret af al-Qaeda. Det synspunkt får Venstres nye kandidat svært ved at overbevise Jens Rohde om, idet Rohde har været en ivrig fortaler for det synspunkt, at der skal føres krig mod terrorister i de to muslimske lande Irak og Afghanistan, ikke indenfor USA's regering eller militær. Alligevel håber han, at Rohde vil være med.

Kan man lige frem forestille, at I skal føre fælles valgkamp? bliver han spurgt af politiken.dk.
"Det skal jeg lige have hans mening på, før jeg udtaler mig om det. Men jeg kan da sagtens forestille mig, at det bliver sådan et stykke hen ad vejen," lyder Morten Løkkegaards svar.

Morten Løkkegaard har endnu ikke taget afstand fra sine to år gamle beskyldninger mod de militære myndigheder i USA. Han har blot hævdet, at han ikke har skrevet, hvad han beviseligt har skrevet.

[email protected]

Kilde: