Konservative udskyder også reformarbejdet

Der er enighed i regeringen om, at der ikke skal gennemføres reformer af arbejdsmarkedspolitikken i den nærmeste fremtid

Slettet Bruger,

20/08/2009

Der er enighed i regeringen om, at der ikke skal gennemføres reformer af arbejdsmarkedspolitikken i den nærmeste fremtid. I går kom budskabet fra Venstres finansminister, Claus Hjort Frederiksen, og i dag bakker de Konservatives politiske ordfører, Henriette Kjær, ham op.

"Vi skal passe på med for store omvæltninger på arbejdsmarkedet i en tid som denne med finansiel ustabilitet," siger Henriette Kjær.

Hun vil dog ikke skrotte Arbejdsmarkedskommissionens anbefalinger, som er blevet offentliggjort i dag, men gemme dem til konjunkturerne ser bedre ud.

"Så snart konjunkturerne er til det, skal der naturligvis laves de nødvendige reformer. Ellers vil det vil være direkte skadeligt for fremtidens velfærd," siger Henritte Kjær og fortsætter:

"Konservative anerkender nødvendigheden af at gennemføre reformer på arbejdsmarkedet. Det er ganske enkelt helt afgørende at komme i gang med reformarbejdet, hvis vi ønsker at opretholde den grad af offentlig velfærd vi har i dag. Derfor skal vi lytte nøje til Arbejdsmarkedskommissionen. Det er både relevante og konstruktive forslag, der præsenteres."

[email protected]

Kilde: