Konservative: Pind skaffer rekrutter til HA

Venstres Søren Pind skriver på sin blog på berlingske

Slettet Bruger,

06/07/2009

Venstres Søren Pind skriver på sin blog på berlingske.dk, at rockergruppen Hells Angels "rammer dybt" med sit såkaldte "Sjakal-manifest", som problematiserer indvandrerbanders optræden, ikke kun i bandekonflikten med HA, men også i kontakten med almindelige danskere i f.eks. bylivet.

Og det får nu de Konservatives retsordfører, Tom Behnke, til at lægge kraftigt afstand til Søren Pind i dagens Jyllands-Posten.

"Jønke ønsker at skabe en løgn, og når medierne og Søren Pind videreformidler det budskab, skaber man et stort jobformidlingscenter for Hells Angels. Kan man ikke gennemskue det, er man dummere end politiet tillader," siger Tom Benhke til avisen.

Han mener ligefrem, at Søren Pind ved bedre, end han giver udtryk for.

"Alle hopper direkte på limpinden. Det er naivt, og det er dumt. Søren Pind ved jo godt, at Jønkes udtalelser ikke er et udtryk for en begyndende racekonflikt. Bandekonflikten i København handler om kriminalitet, narko, sorte penge og personstridigheder - og intet andet," siger Tom Behnke og fortsætter:

"Alle kloge, sindige mennesker bør undlade at referere, nævne eller forholde sig til det, som ledende bandemedlemmer siger, for det er ren propaganda."

Heller ikke Venstres egen retsordfører, Kim Andersen, er begejstret for Søren Pinds blogindlæg.

"Det er ikke et udtryk for Venstres holdning. Det er vigtigt, at vi har en fordomsfri debat om de store samfundsspørgsmål, men jeg kunne godt ønske mig, at vi kunne tage debatten uden et oplæg fra HA, og at medierne ville beskæftige sig seriøst med disse spørgsmål uden at kalde Jønke ind som sandhedsvidne," siger han til Jyllands-Posten.

[email protected]

Kilde: