Konservative: Dan Jørgensen sidder i et elfenbenstårn

Den socialdemokratiske EU-parlamentariker Dan Jørgensen lader sig rive med af dyreretsekstremisters ulovlige optagelser, som i aften bliver udsendt...

Slettet Bruger,

27/10/2009

Den socialdemokratiske EU-parlamentariker Dan Jørgensen lader sig rive med af dyreretsekstremisters ulovlige optagelser, som i aften bliver udsendt på TV 2, når han nu kræver et totalforbud mod minavl. Det mener de Konservatives dyrevelfærdsordfører, Knud Kristensen.

"At Dan Jørgensen nu med et pennestrøg vil lukke en hel branche viser blot, at han sidder i et elfenbenstårn langt væk fra virkeligheden og alene baserer sin viden på et manipulerende tv-program," siger Knud Kristensen og fortsætter: "Det er dybt foruroligende - vil Dan Jørgensen så også lukke dansk svineproduktion, hvis man opdager en so med skuldersår?"

Knud Kristensen slår fast, at de Konservative ønsker, at alle dyr skal leve under gode og dyreetisk forsvarlige forhold.

"Men loven om pelsdyravl er god, som den er. Og hvis der er nogle, der overtræder loven og ikke sørger for, at dyrene har det godt, så skal der naturligvis gribes ind," siger Knud Kristensen.

[email protected]

Kilde: