Kone til Folketingets trafikudvalgs formand stak af efter påkørsel

Hustruen til en af Danmarks mest magtfulde trafikpolitikere flygtede søndag middag over hals og hoved, efter at hun havde smadret ind i en parkeret...

Slettet Bruger,

16/12/2008

Hustruen til en af Danmarks mest magtfulde trafikpolitikere flygtede søndag middag over hals og hoved, efter at hun havde smadret ind i en parkeret bil og lavet skader for mere end 15.000 kroner.

Flugtbilen tilhører formanden for Folketingets trafikudvalg, Flemming Damgaard Larsen fra Venstre, og den viste sig at være ulovlig, fordi Venstre-manden hverken havde registreret eller meldt bilen til forsikringen inden for den lovpligtige periode.

Det skriver Ekstra Bladet i dag.

"Jeg ved ikke, hvad jeg tænkte på. Jeg har aldrig gjort sådan noget før. Men nu har jeg ringet til ejeren og sagt undskyld," siger trafikpolitikerens kone, Cecilia Rimmer, til avisen.

"Det var helt tydeligt, at hun havde set skaden. Så da hun bare smuttede, tog jeg selvfølgelig nummeret," siger Flemming Langholt, der var vidne til påkørslen.

I årevis har Flemming Damgaard Larsen prædiket, at danske bilister skal følge loven, men trafikpolitikerens egen bil viste sig efter uheldet at være smaskulovlig. Flemming Damgaard Larsen købte nemlig den lyseblå Toyota Avensis den 18. november i år. Men stik imod reglerne havde han ikke registreret bilen eller meldt den til forsikringen inden for de tre uger, som loven foreskriver.

Derfor venter der nu Venstre-manden et forsikringsmæssigt rivegilde, ligesom sagen er blevet meldt til politiet.

[email protected]

Kilde: