Kommunalpolitikere tager på studietur til Rom trods sparerunde

Imens skoler og institutioner i Fredensborg Kommune har fået indefrosset størstedelen af deres opsparede midler, er politikerne ved at planlægge en...

Slettet Bruger,

25/06/2008

Imens skoler og institutioner i Fredensborg Kommune har fået indefrosset størstedelen af deres opsparede midler, er politikerne ved at planlægge en studietur i september til Rom, hvor de blandt andet skal høre om talentpleje hos fodboldklubberne Lazio eller Roma. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Frygten for at sprænge budgettet for 2008 får ikke politikerne til at genoverveje beslutningen om, at alle de politiske udvalg skal på studietur i løbet af en byrådsperiode.

"Der var en fælles beslutning i sammenlægningsudvalget om, at vi skal på studietur i udvalgene, og nu gennemfører vi den beslutning. Jeg vil ikke lave ravage. Alle skal have oplevelsen med, men jeg vil gerne diskutere det med gruppen og i byrådet, hvad vi skal gøre fremover," siger socialdemokraten Per Frost Henriksen til Frederiksborg Amts Avis.

Som formand for Kultur- og Fritidsudvalget er han ellers godt klar over, at turen til Rom har en kæmpe signalværdi over for borgerne. Adskillige forældrebestyrelser i Fredensborg Kommune kæmper således for øjeblikket for at få de legepladser erstattet, som blev revet ned efter et sikkerhedstjek for op mod et år siden.

Indtil nu har politikerne i Fredensborg Kommune rejst på studieture for 450.000 kroner.

[email protected]

Kilde: