Kommentator: Gult kort til Løkke

Af IKKEMIG 2Hvis Venstres næstformand, Lars Løkke Rasmussen, vil gøre sig forhåbninger om at overtage statsminister-taburetten efter Anders Fogh Ra...

Slettet Bruger,

20/04/2008

Af IKKEMIG 2

Hvis Venstres næstformand, Lars Løkke Rasmussen, vil gøre sig forhåbninger om at overtage statsminister-taburetten efter Anders Fogh Rasmussen, skal han til at tage sig sammen. Sådan lyder rådet fra den borgerlig-liberale kommentator Jarl Cordua, efter at en måling har udpeget Helle Thorning-Schmidt som vælgernes foretrukne kandidat til at afløse Anders Fogh Rasmussen som statsminister.

"Målingen kommer i kølvandet af 3-4 ugers næsten massiv dårlig presse for Lars Løkke, hvor han mere er blevet forbundet med druk, rod med bilag og visse steder også damer frem for seriøs politik. Målingen skal ses som et gult kort til Løkke om at tage sig lidt sammen," siger Jarl Cordua til 180Grader.dk.

Efter at være blevet kritiseret for at lade skatteyderne betale for sine byture, er Løkkes sexliv også kommet i søgelyset. I denne uges Se og Hør hænges Venstres næstformand således ud for at have været sin kone utro med den nu 24-årige Sophie Løhde, tidligere medlem af Venstres Ungdom.

Kan sole sig i Foghs opbakning
Lars Løkke kan dog stadig nå at blive en populær statsminister, mener Jarl Cordua.

"Jeg er dog ikke i tvivl om, at disse tal vil ændre sig. Løkke er endnu ikke officiel statsministerkandidat, så mange ser ham ikke her og nu som et alternativ til den siddende Anders Fogh. Mange vælgere vil utvivlsomt ændre opfattelse, når et samlet og stærkt Venstre til den tid står bag Løkkes kandidatur, hvor han også kan sole sig i Foghs opbakning," siger han til 180Grader.dk.

Jarl Cordua skriver til dagligt på bloggen jarlcordua.dk.

[email protected]

Kilde: