Khader klar til valg på asylsag

"Ny Alliance vil gøre et ihærdigt forsøg på at opnå et godt resultat for de afviste familier, men hvis det skulle komme dertil, så tager vi gerne e...

Slettet Bruger,

24/01/2008

"Ny Alliance vil gøre et ihærdigt forsøg på at opnå et godt resultat for de afviste familier, men hvis det skulle komme dertil, så tager vi gerne et valg på sagen. Et asylvalg kan ikke skræmme Ny Alliance." Sådan skriver Ny Alliances formand Naser Khader i sit nyhedsbrev.

Han afviser dermed indirekte, at det var frygten for at ryge under spærregrænsen ved et valg, der fik det lille parti til at støtte regeringen i sagen om de afviste asylansøgere.

Fra Ny Alliances bagland har der været opbakning til aftalen, men også forventninger om at få hevet indrømmelser hjem over diskussionsbordet. Og det ønske er Khader parat til at arbejde for.

DF: Bombastisk
"Skulle det ske, at regeringen og Dansk Folkeparti mod forventning alligevel ikke er indstillede på at flytte sig i vores retning - så må vi konstatere, at regeringen ikke har flertal for sin politik, og den må så drage konsekvensen," skriver Khader.

Den melding har Dansk Folkepartis leder, Pia Kjærsgaard, ikke meget til overs for.

"Det er temmelig latterligt, når de lige har stemt for en vedtagelse, hvor man skal sætte sig ned og forhandle. Det skaber ikke den bedste stemning, når man kommer med så bombastisk en melding," siger Pia Kjærsgaard til politiken.dk

[email protected]

Kilde: