Khader i krig med Qvortrup

Slettet Bruger,

01/11/2007

Det fyger i luften med beskyldninger mellem Se og Hør's Henrik Qvortrup og Ny Alliances Naser Khader. En historie i dagens udgave af Se og Hør hævder, at Khader har fået udført sort arbejde for 80.000 kroner. Det har vakt vrede hos lederen af Ny Alliance, der nu fremlægger beviser for sin uskyld. Det skriver Berlingske Tidende. Blandt andet to fakturaer fra firmaet "De Hellige Håndværkere", som har udført byggeri på Khaders ejendom.

Firmaets revisor Steen Pedersen fra Info:Revision bekræfter rigtigheden af de to fakturaer med en samlet opkrævning på 154.660 for opsætning af et hegn og montering af en port.

"Jeg kan bekræfte, at begge fakturaer indgår i selskabets bogholderi pr. 30. juni 2007, og at momsbeløbene i august 2007 er angivet overfor SKAT i forbindelse med selskabets momsangivelse frem til 30. juni 2007," skriver Steen Pedersen til Berlingske Tidende.

Også Ekstra Bladets Michael Jeppesen, der ejer håndværkerfirmaet bedyrer at alt er foregået efter bogen.

"Jeg kan garantere, at der aldrig nogen sinde har været tale om sort arbejde på nogen måde. Hverken overfor håndværkerne eller mellem Naser og jeg. Vi har lavet ansættelseskontrakter med håndværkerne, og jeg har fået deres CPR-numre, og jeg har angivet det til Skat. Og så har jeg indbetalt deres procent," udtaler han til Ritzau.

Overvejer injuriesag
Nu overvejer Naser Khader om sagen skal forfølges yderligere ved at anlægge en injuriesag mod Henrik Qvortrup og Se og Hør. Og Qvortrup selv gør i sin egen leder i Se og Hør da også opmærksom på, at Naser Khader næppe har gjort noget ulovligt.

"Selv siger Khader og hans kæreste, at de troede, at alt foregik efter bogen. Der er al mulig grund til at formode, at det vitterligt var deres overbevisning. Og i juridisk forstand har Khader næppe gjort noget forkert. Men ét er jura, noget andet er politik, og det er ikke udtryk for den bedste politiske dømmekraft at lade sig nøje med en sms fra Ekstra Bladets sjove mand, når man skal sikre sig, at der er ordnede forhold (hvad der nu med tydelighed viser sig ikke at have været)," skriver Henrik Qvortrup.

[email protected]

Kilde: