Khader er konservativt partimedlem

Naser Khader er som forventet nu officielt medlem af De Konservative

Slettet Bruger,

17/03/2009

Naser Khader er som forventet nu officielt medlem af De Konservative. Partiets folketingsgruppe vil i dag tage stilling til om han også skal være medlem af folketingsgruppen. Det skriver dr.dk.

Det var den konservative gruppeformand Henriette Kjær som bekræftede Naser Khaders indmelding. Hun afslørede også, at folketingsgruppen ville diskutere hans indmelding på dagens gruppemøde.

"Vi skal have en fri og fordomsfri debat på gruppemødet, så det må I vente på, før vi meddeler, hvad vores beslutning er," sagde Henriette Kjær til dr.dk.

Hun kan dog godt se positive muligheder i Naser Khader:

"Naser Khader er meget stærk på det værdipolitiske område. Han er god til at tage fat i nogle af de spørgsmål, der gør meget ondt, når man diskuterer ekstremisme og radikalisering," tilføjede hun til dr.dk.

Berlingske Tidende erfarer dog, at folketingsgruppen reelt allerede har besluttet af acceptere Naser Khader. Han får dog ingen ordførerskaber.

Den konservative justitsminister Brian Mikkelsen har ligeledes udtalt til Politiken, at Naser Khader er særdeles velkommen i folketingsgruppen.

[email protected]

Kilde: