Khader: Wilders er ikke længere afgørende på regeringskonference

De Konservative har nu opgivet kravet om, at den hollandske politiker og islamkritiker Geert Wilders skal deltage i regeringens antiradikaliserings...

Slettet Bruger,

12/05/2009

De Konservative har nu opgivet kravet om, at den hollandske politiker og islamkritiker Geert Wilders skal deltage i regeringens antiradikaliseringskonference, meddeler Naser Khader i en pressemeddelelse.

Vendepunktet er ifølge Khader kommet, efter at den private forening Trykkefirhedsselskabet har inviteret Wilders til sin egen ytringsfrihedskonference.

"Det er fint, at Trykkefrihedsselskabet har inviteret Geert Wilders, han er en yderst relevant person, når man taler ytringsfrihed. I og med at han deltager i juni-konferencen, hvor jeg i øvrigt også selv sidder i panelet, er Wilders ikke længere afgørende for regeringens konference, selvom han ville have klædt den," udtaler Naser Khader:

"Konferencen om ytringsfrihed og anti-radikalisering finder sted til efteråret, og den dødstruede hollandske parlamentariker Geert Wilders kommer til Danmark til juni - begge begivenheder demonstrerer, at Danmark er ytringsfrihedens højborg, og at vi går forrest i kampen for de vestlige værdier."

[email protected]

Kilde: