Khader: Vi brugte for meget energi på DF

Forholdet til Dansk Folkeparti var ikke forbedret, da medlemmerne i Ny Alliance i går var inviteret til sherry og kransekage på Christiansborg

Slettet Bruger,

27/02/2008

Forholdet til Dansk Folkeparti var ikke forbedret, da medlemmerne i Ny Alliance i går var inviteret til sherry og kransekage på Christiansborg. Alligevel erkendte NA-leder Naser Khader, at partiet brugte for meget tid på at gå i clinch med Pia Kjærsgaard under sidste års valgkamp. Det beretter Berlingske Tidende.

Ny Alliance skal være et parti, der arbejder imod blokpolitikken, slog Khader fast, mens medlemmerne fortærede det marcipanfyldte bagværk.

"Vi kan se det i forhold til asylansøgerne; det er millimeter, Birthe Rønn Hornbech får lov at give sig. Vi kan se det i forhold til jobplanen, hvor vi trækker i retning af mere åbenhed, mere fleksibilitet og modige løsninger, mens Dansk Folkeparti trækker i den modsatte retning. Hele øvelsen for dem går ud på, at så få som muligt skal have lov til at søge arbejde i Danmark. Og vi ser det i forhold til finansloven, hvor den ansvarlige linje udfordres af Dansk Folkeparti, der siger nej til det fornuftige mådehold," sagde han ifølge Berlingske Tidende.

"Vi skal ikke puste os op"
Et medlem opfordrede Khader til at tale mindre om Dansk Folkeparti og mere om, hvad Ny Alliances egen politik. Og det, erkendte NA-lederen, var et problem.

"Der var lidt for meget Dansk Folkeparti under valgkampen. Det tog lidt fokus fra, hvad vi selv mente," sagde han og fortsatte: "Vi skal ikke puste os op, som vi en gang imellem har gjort, og vi skal være bedre til at fortælle, hvad vi vil."

[email protected]

Kilde: