Khader: Jeg har ikke talt usandt

Ny Alliances leder, Naser Khader, erkender, at der i første omgang var enighed om en mere borgerlig kurs, da folketingsgruppen besluttede sig for...

Slettet Bruger,

30/01/2008

Ny Alliances leder, Naser Khader, erkender, at der i første omgang var enighed om en mere borgerlig kurs, da folketingsgruppen besluttede sig for kursen på et møde for et par uger siden. Men derfor var det alligevel ikke usandt, at han sagde, der var enighed, siger han ifølge tv2.dk.

"Jeg taler ikke usandt. Jeg refererede, hvad gruppen besluttede sig for. Der var enighed om den nye strategi - at vi går ind og er konstruktive. Det med at referere diskussionerne op til konklusionerne er ikke relevant. Man skal ikke referere noget, man har drøftet grundigt i gruppen. Der var enighed til sidst om, at vi går ud og signalerer enighed," siger Khader.

Tidligere i dag er Naser Khader af hans nu tidligere partifælle Rene La Cour Sell blevet beskyldt for at tale usandt, fordi Khader angiveligt skulle have sagt, at der var enighed i folketingsgruppen, når Gitte Seeberg i virkeligheden var uenig.

[email protected]

Kilde: