Khader-kritisk folketingskandidat fyret

Jørn Grønkjær Jensen står bestemt ikke alene med sin tvivl om, hvorvidt Naser Khader er den rette mand til at stå i spidsen for Ny Alliance

Slettet Bruger,

03/02/2008

Jørn Grønkjær Jensen står bestemt ikke alene med sin tvivl om, hvorvidt Naser Khader er den rette mand til at stå i spidsen for Ny Alliance. Ikke desto mindre koster det ham nu posten som folketingskandidat i Vestjyllands Storkreds, at han luftede sin tvivl offentligt før partiets stormøde i Slagelse i går. Det skriver Ritzau.

Vi har meddelt Jørn Grønkjær, at det er helt uacceptabelt at fremsætte en sådan kritik gennem medierne. Især, når han overhovedet ikke luftede sin kritik under mødet, siger Jens Østrup, formand for Vestjyllands Storkreds, til Ritzau.

Jens Østrup siger, at Grænkjær Jensens kritik kom som en kæmpe overraskelse for kredsens repræsentanter.

"Den var tæt på at ødelægge en ellers glimrende dag, hvor vi virkelig fik en grundig debat om Ny Alliances politik og struktur," mener Jens Østrup.

Naser Khader selv erklærede sig i går villig til at lade sin lederskab bekræfte ved en urafstemning, noget han i øvrigt selv var fortaler for i sin tid i det Radikale Venstre.

"Jeg har ikke problemer med, at ledelsen bliver valgt ved urafstemning. Jeg blander mig ikke i vedtægtsarbejdet, og hvis dem, der arbejder med det, kommer med sådan et forslag, og der er opbakning til det, så vil jeg støtte det," sagde Naser Khader til Ritzau.

[email protected]


Kilde: