Kaare R. Skou: Vi må anstændigvis føre en mere lempelig udlændingepolitik

Slettet Bruger,

06/11/2007

Af Morten Løfberg

Kaare R Skou var i studiet hos TV2 News i morges for at analysere dagens SR-udspil på asylområdet. Det skriver bloggen omnial.blogbar.dk, der har samlet lydklip fra Schous vurderinger af reaktionerne på det nye udspil. Det er blandt andet blevet kritiseret af Rikke Hvilshøj for at føre til fri indvandring. Ifølge Kaare R Skou, var det nu et "skræmmebillede", ministeren malede. En vurdering, der måske ikke er svær at forstå, hvis man læser følgende udtalelse, der giver et relativt klart fingerpeg om, hvor Hr. Skou selv står i spørgsmålet:

"Jeg tror godt, de socialdemokratiske vælgere kan se, at den lempeligere udlændingepolitik, som vi anstændigvis på et tidspunkt må begynde at føre, kan Ny Alliance ikke få igennem."

Dansk Folkeparti kom også under kærlig analytikerbehandling.

"Venstre og Konservative kan simpelthen ikke stramme udlændingepolitikken så meget, at det tilfredsstiller Dansk Folkeparti, for i det øjeblik Dansk Folkeparti ikke har det punkt at råbe op om, så har de stort set ingen eksistensberettigelse," lød Kaare R. Skous vurdering af Danmarks tredjestørste parti, der ved seneste valg fik 444.948 danskeres stemme.

[email protected]

Kilde: