Københavns Kommune ansatte bandemedlemmer

Mens københavnerne har været vidne til utallige skyderier i byen, har Københavns Kommune udbetalt løn til flere af de indvandrere, der har været in...

Slettet Bruger,

06/03/2009

Mens københavnerne har været vidne til utallige skyderier i byen, har Københavns Kommune udbetalt løn til flere af de indvandrere, der har været involveret i bandekrigen. Det skriver berlingske.dk. Det er blandt andet Korsgadehallen og kulturhuset Støberiet, der har haft ansatte med nær tilknytning til Blågårds Plads-gruppen, der i øjeblikket bekriger HA-rockerne.

Kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev vil nu undersøge om der er andre bandemedlemmer, der får løn fra kommunen.

"Det er klart, at det virker meget stødende på folks retsfølelse, hvis vi har ansat folk, som samtidig er med i en bande og laver kriminalitet eller skyder folk ned på gaderne, og derfor er vi nødt til at undersøge sagen. . Men både af hensyn til retsfølelsen og retssikkerheden er vi nødt til at være meget opmærksomme på, hvordan vi angriber det her," siger Pia Allerslev til berlingske.dk.

Det er ikke første, at København kommer i søgelyset på grund af de ansattes synderegister. Tilbage i 2005 blev Blekingegadebandens Torkil Lauesen ansat i en stilling i kvarterløfter Nørrebro Park Kvarter.

[email protected]

Kilde: