K: Skoler skal ikke betale for nyt ungdomshus

Slettet Bruger,

17/08/2007

De konservative på Københavns Rådhus kan ikke acceptere, at lukkede skoler skal bruges til ungdomshuse. Midt i den største sparerunde på de københavnske skoler i mange år, mener partiet, at pengene fra salg af de nedlagte skoler skal bruges til renovering af byens mange nedslidte skoler.

"Det må være første prioritet at få genoprettet den københavnske folkeskole. Så længe der ikke er styr på det, så må ungdomshusets brugere komme i anden række. Det Konservative Folkeparti vil derfor have solgt de lukkede skoler og bruge pengene på en genopretning af de nedslidte københavnske skoler," siger det konservative medlem af Børne- og Ungdomsudvalget, Majbritt Mamsen og fortsætter:

"Jeg er ærlig talt målløs over, at Socialdemokraterne, Radikale og SF kan fremlægge den største spareplan på de københavnske skoler, og samtidig overveje at forære de lukkede skoler til ungdomshuse. De lukkede skoler skal naturligvis sælges og pengene skal bruges til en genopretning af de mange meget nedslidte skoler."

Hendes partifælle, folketingskandidat Andreas Boisen følger op.

"Ikke nok med at man skærer flere millioner kroner på børne- og ungdomsområdet, man vil samtidigt belønne de venstreorienteret voldsmænd med et nyt hus kvit og frit! Som konservativ er jeg modstander af, at vold betaler sig, men det er åbentbart ikke samme opfattelse som venstrefløjen på Københavns Rådhus har til vold. Vold må aldrig kunne betale sig - heller ikke i København," siger Andreas Boisen.

[email protected]

Kilde: