KU vil bytte Fogh med Helle for skattelettelser

Slettet Bruger,

28/10/2007

Konservativ Ungdom melder sig nu på banen med en provokererende accept af Helle Thorning-Schmidts invitation i Politiken til et bredt samarbejde over midten. Det grumsede Folketing, vi ser ud til at få efter valget, hvor hverken den ene eller anden blok kan skaffe flertal uden Ny Alliance, nødvendiggør nytænkning, mener Socialdemokraternes formand. Hun vil have et nyt samarbejde mellem S, R, Ny Alliance og de Konservative. Det kan hun godt få, mener KU, der peger på en KSR-regering, hvis Socialdemokraterne og de Radikale vil opfylde en konservativ mærkesag og sætte skatten ned.

"Jeg er ligeglad med om det er socialdemokraterne i Venstre eller socialdemokraterne i Socialdemokratiet, som Konservative skal hive i en mere konservativ retning! Hvis det kan medføre en lavere skat, ser jeg gerne et samarbejde mellem S, R og K," udtaler KU's landsformand, Rune Kristensen, til 180Grader.dk om baggrunden for den overraskende melding.

Den "rigtige betaling" for et skifte er ifølge KU en flad skat på 40 procent, der skal finansieres ved at skære i velfærdsydelser til de højest lønnede danskere.

Moderpartiets formand, Bendt Bendtsen, har dog tidligere afvist tanken om nye regeringspartnere. Det gjorde han over for Politiken med et "nej tak".

[email protected]

Kilde: