KU slap løven løs på landsråd

Slettet Bruger,

30/09/2007

Af Morten Løfberg

Der var hørlig opbakning blandt græsrødder til KU-formand Rune Kristensens veloplagte landsrådstale. Zoologien var i højsædet, da han tilføjede KU-løverne til de fodboldspillende "ulve" og ishockeyspillende "ræve", der normalt huserer i det uldjyske.

Socialdemokratiet fik dyreparkens rolle som "hønemor", der kun kan finansiere sine forslag, hvis hun lægger "guldæg".

"Men jeg kan garantere jer for, at vi i Konservativ Ungdom nok skal sørge for, at hendes politik bliver til æggesalat, og at hun bliver plukket, som den kylling hun er," sagde KU-formanden til forsamlingens glæde.

Generelt var der verbale smæk til den socialdemokratisk tankegang, der ifølge Rune Kristensen også har infiltreret Dansk Folkeparti og Venstre. Trods det meldte KU sig klar til kamp for regeringen.

"For er der en ting , der er værre end Venstrefolk, der fører socialdemokratisk politik, så er det socialdemokrater, der fører socialdemokratisk politik," lød det fra Rune Kristensen.

For mange får penge fra det offentlige
Han blæste til kamp mod passiv forsørgelse. 75 procent af den danske befolkning får ydelser fra staten hver måned, fordi man ikke ser på deres behov, men "sætter dem i velfærdskasser, der er lige så uigennemtænkte og rigide, som den socialdemokratiske hønemors velfærdsrettigheder", tordnede Rune Kristensen videre.

Den zoologiske rundtur sluttede med en selverkendelse af, at KU-løverne nogle gange brøler lidt vel højt og bider sig selv i halen.

"Men når valget kommer, så skal vi nok stå der med skarpe tænder, hvæssede klør og nyfriseret manke. Og så er der kun en ting at gøre, slip os løs i hønsegården," lød Rune Kristensens opfordring til de begejstrede delegerede.

[email protected]

Kilde: