KU jubler over Ny Alliance - håber at Konservative vil føre samme politik

Et forslag fra Ny Alliance om at begrænse væksten i det offentlige forbrug til et rundt nul i de kommende år og gennemføre en omfattende arbejdsmar...

Slettet Bruger,

14/08/2008

Et forslag fra Ny Alliance om at begrænse væksten i det offentlige forbrug til et rundt nul i de kommende år og gennemføre en omfattende arbejdsmarkedsreform får Konservativ Ungdom til at juble.

"Med forslagene om 0-vækst i den offentlige sektor, nedsættelse af dagpengeperioden og et stop i tilgangen af efterlønsmodtagere har Ny Alliance fat i det helt rigtige, hvis velstanden skal kunne opretholdes i Danmark fremover," siger Konservativ Ungdoms landsformand, Rune Kristensen, og fortsætter:

"Da Anders Fogh blev statsminister lancerede han skattestoppet - nu vil vi gerne være med til at lancere velfærdsstoppet. Vi vil simpelthen ikke længere acceptere, at den offentlige sektor bliver ved at vokse og dag for dag tager mere og mere ansvar ud af hænderne på borgerne. Det burde simpelthen ikke kunne lade sig gøre, så længe de Konservative sidder i regering."

KU-formanden håber nu, at de Konservative vil matche Ny Alliances reformforslag - og endda gå endnu længere.

"Konservative er rygraden i det borgerlige samarbejde med Venstre - og jeg er sikker på, at der kommer endnu mere ambitiøse forslag til arbejdsmarkedsreformer fra Konservative i nærmeste fremtid," siger Rune Kristensen og tilføjer: "Ellers er der noget helt galt."

[email protected]

Kilde: