K-ordfører: Kun ultraliberale og DF støtter Lomborg

De Konservatives klima- og miljøordfører, Per Ørum Jørgensen, retter i en artikel i RÆSONs nye gratis ugemagasin på nettet en omfattende kritik af ...

Slettet Bruger,

15/09/2009

De Konservatives klima- og miljøordfører, Per Ørum Jørgensen, retter i en artikel i RÆSONs nye gratis ugemagasin på nettet en omfattende kritik af Bjørn Lomborg og Copenhagen Consensus Center:

"Tidsånden er løbet fra Bjørn Lomborg, som efterhånden kun har Dansk Folkeparti i skøn forening med det efterhånden marginale ultraliberale heppekor blandt støtterne.? Fra nu af skal støtten til ham bero på løbende, konkrete vurderinger af det arbejde, han udfører," siger Per Ørum Jørgensen til RÆSON.

Samtidig argumenterer den konservative ordfører igen for, at der ikke bør tilflyde Copenhagen Consensus Center, hvor Lomborg er direktør, offentlige midler længere.

"Mange andre debattører eller sågar personer i underholdningsbranchen kunne med lige så stor ret kræve at blive tilgodeset i millionklassen på statens finanslov i samme grad som Bjørn Lomborg," mener Per Ørum Jørgensen.

Klik her for at læse hele interviewet med Per Ørum Jørgensen på raeson.dk

[email protected]

Kilde: