Konservativt bagland kræver skattelettelser af Venstre

Slettet Bruger,

28/06/2007

Det Konservative baglands besked til Bendtsen og Fogh er klar: Der skal skattelettelser på bordet. Et massivt flertal af de konservative storkreds- og vælgerforeningsformænd mener, at det er afgørende, at formand Bendt Bendtsen får en aftale med Venstre om skattelettelser inden næste valg.

I en undersøgelse foretaget af Greens Analyseinstitut for borsen.dk blandt mere end 100 konservative storkreds- og vælgerforeningsformænd svarer hele 75 pct., at det er afgørende, at Bendt Bendtsen får en aftale om skattelettelser inden et Folketingsvalg. 19,4 pct. siger, at det ikke er afgørende, mens 5,6 pct. ikke vil svare eller siger ved ikke.

Stig Risdahl Knudsen, der er medlem af de konservatives hovedbestyrelse, er en af dem, der stiller krav om skattelettelser.

"Hvis det ender med, at man fra Venstres side fortsætter med at bruge det meget udefinerbare råderumsbegreb som argument mod skattelettelser, og Venstre ikke vil føre borgerlig politik, så må vi stille konkrete og konstante krav om skattelettelser, når der skal forhandles et nyt regeringsgrundlag," siger Stig Risdahl Knudsen fra Nordjyllands Storkreds til borsen.dk.

mkr

Kilde: