Jesper Langballe slået ned af "bums"

Folketingsmedlem Jesper Langballe fra Dansk Folkeparti blev i aftes overfaldet og slået ned uden for værtshuset Byens Kro i Københavns indre by, sk...

Slettet Bruger,

09/05/2008

Folketingsmedlem Jesper Langballe fra Dansk Folkeparti blev i aftes overfaldet og slået ned uden for værtshuset Byens Kro i Københavns indre by, skriver jp.dk.

Overfaldet skete ifølge Langballe ved 20.30-tiden i aftes, da han var gået uden for værtshuset for at ryge. Her kom en mand og overdængede ham med slag mod kroppen.

"Da jeg var kommet ud for at ryge, sad der et par bumser på en bænk. En af dem fór op og råbte: 'Hvad fanden, er det dig', og så haglede det ellers ned over mig med knytnæveslag. Og de var hårde, skal jeg hilse at sige. Men ved et rent lykketræf fik jeg pareret dem alle sammen. Men tilsidst fik han mig ned i asfalten, da jeg blev væltet ved et slag. Og da blev jeg bange," fortæller Jesper Langballe til jp.dk.

Men de øvrige gæster fra værtshuset hjalp Jesper Langballe ved at jage genrningsmanden på flugt. Herefter forlod politikeren stedet i en taxa.

"Derefter har jeg hørt, at bartenderen gik hen til de tilbageblevne i selskabet og sagde, at det ville være en god ide at fortrække, fordi voldsmanden var på vej til Ungdomshuset for at mobilisere et tæskehold til at tæve hele selskabet," fortæller Jesper Langballe.

Nu er han på vej på skadestuen, selvom der ikke er sket ham noget, som trænger til lægetjek. Det er imidlertid en nødvendighed, hvis man vil anmelde et overfald til politiet.

Gerningsmanden beskrives som dansker mellem 25 og 30 år.

[email protected]

Kilde: