"Jeg blev sgu tosset"

Slettet Bruger,

13/07/2007

Hvis du er dårligt gående, og bor i Slagelse, skal du ikke ringe til kommunen for hjælp. Du skal ringe til maskinudlejer Knud Nielsen fra Sørbymagle.

"Jeg blev sgu tosset, da jeg i Sjællandske læste, at det tager kommunen fire måneder at behandle ansøgninger om at få en rollator . Det kan vi simpelthen ikke være bekendt. Det er tarveligt, synes jeg. Derfor besluttede jeg at købe og donere fem rollatorer, som jeg så kan forære til dem, der har behov for én - eller bare venter på svar fra kommunen," siger han til Sjællandske Slagelse.

En rullator koster ca. 600 kr., hvilket er mange penge for en pensionist, forklarer Knud Nielsen om baggrunden for sin gode gerning.

Masser af opbakning
Da Knud Nielsen var i byggemarkedet Harald Nyborg, fandt flere af de ansatte ud af, hvad han var i gang med, og samlede hurtigt ind til endnu en rullator. Men seks var ikke nok for den gavmilde midtsjællænder. Da han kom hjem fra byggermarkedet, overtalte han flere lokale erhvervdrivende i Sørbymagle, og det gav pote.

"Jeg gik bare en hurtig runde, jeg tror, det tog 10 minutter, og da havde så mange givet tilsagn om flere penge, at vi kan købe 20 rollatorer mere. Det er helt vildt. Folk er virkelig tossede over det her," siger Knud Nielsen.

[email protected]

Kilde: