Jagtede urrøver med golfkølle

Ejeren af en urforretning i København greb til utraditionelle midler, da tre røvere stak af med ure til en værdi af 883

Slettet Bruger,

26/01/2008

Ejeren af en urforretning i København greb til utraditionelle midler, da tre røvere stak af med ure til en værdi af 883.800 kr. Han greb en golfkølle og satte efter dem, beretter tv2.dk.

En af røverne forsøgte at stikke af på en cykel, men det fik ejeren forhindret ved at stikke golfkøllen ind mellem egerne. Cyklen væltede, men det lykkedes røveren at stikke af til fods. Forinden havde de tre mænd brugt en mukkert eller hammer til at slå hul på forretningens rude, og ejeren blev truet med dette redskab, da han forsøgte at forfølge dem. Politiet betragter derfor sagen som et røveri, der straffes langt hårdere end tyveri.

Da golfkøllen ikke blev brugt til at slå røverne, venter der ikke urmageren et retsligt efterspil, siger politiets centrale efterforskningsleder, Kenneth Vest, til TV2 Nyhederne. Ifølge politiet var der tale om lovlig nødværge.

Røveren, der blev væltet af cyklen, beskrives som sort, skaldet/karseklippet, 185-190 cm høj, iført sort, stor dynejakke, mørke cowboybukser, en skuldertaske og en beige rygsæk.

[email protected]

Kilde: