Jørn Mikkelsen ny chefredaktør på Jyllands-Posten

51-årige Jørn Mikkelsen er udpeget som ny ansvarhavende chefredaktør på Morgenavisen Jyllands-Posten, skriver epn

Slettet Bruger,

30/04/2008

51-årige Jørn Mikkelsen er udpeget som ny ansvarhavende chefredaktør på Morgenavisen Jyllands-Posten, skriver epn.dk. Han afløser Carsten Juste, som for få dage siden meddelte sin beslutning om at trække sig tilbage fra bladhusets højeste post.

Jørn Mikkelsen er i forvejen en kendt mand på Jyllands-Posten, hvor han har arbejdet siden siden 1994 som både korrespondent i Tyskland, udlandsredaktør, ledende redaktionschef og siden 2002 som journalistisk chefredaktør.

"Jørn Mikkelsen står som garant for kvalitetsjournalistik og internationalt udsyn. Han er uhyre velorienteret om danske og internationale forhold. Jørn Mikkelsen er en krævende chef på vegne af læserne," siger bestyrelsesformanden i JP/Politikens Hus, Jørgen Ejbøl.

På spørgsmålet om, hvordan Jyllands-Posten læsere og brugere vil mærke, at han træder til som ansvarhavende chefredaktør, siger Jørn Mikkelsen:

"I første omgang vil læserne ikke mærke det vilde - Jyllands-Posten er stadigvæk den avis den er. Med et meget højt ambitionsniveau og med et sikkert blik for hvad Jyllands-Postens journalistik handler om. Men på sigt er det selvfølgelig hele tiden en opgave at udvikle avisen på net og papir og at udvikle journalistikken. Er der en branche hvor intet er uforanderligt, er det vel mediebranchen, ikke mindst i disse år. Jyllands-Posten har gennemgået en meget stærk udvikling, ikke mindst journalistisk, under Carsten Justes ledelse, og det er nu mit privilegium at forsøge at fortsætte den udvikling."

[email protected]

Kilde: