Jørgen Poulsen: Jeg blev bortvist

Slettet Bruger,

11/12/2007

Jørgen Poulsen blev bortvist fra Røde Kors før han selv nåede at sige op. Det forklarer han i et interview med JydskeVestkysten i dag.

"Jeg bruger min grundlovssikrede ret til at stille op til Folketinget og meddeler, at vi skal ordne det så fint, vi overhovedet kan, når valgkampen er forbi. Men før valgkampen er forbi - tre dage før - får jeg at vide, at jeg absolut ikke skal komme tilbage selv. Og med det samme stemmerne er optalt, bliver jeg bortvist. Kan ikke engang få en samtale, kan ikke engang få en dialog, og så hører alting jo op," siger han til JydskeVestkysten.

Ikke et gyldent håndtryk
Jørgen Poulsen understreger samtidig, at han "aldrig i livet" vil have den slags penge, da hans rådgivere gør ham opmærksom på, at han har to års opsigelse.

"Det er Røde Kors, som straks tilbyder 750.000 kroner, fordi enhver funktionær efter en årrække får tildelt et fratrædelsesbeløb. Det er en løndel og ikke noget som helst gyldent håndtryk. Men så går Røde Kors ud og fortæller, at det er negrenes penge, og hvad ved jeg. Og det er dér, den går af," siger han til JydskeVestkysten.

[email protected]

Kilde: