Autonomhus på Vesterbro eller Islands Brygge

Slettet Bruger,

06/11/2007

Det kan muligvis bliver københavnere på Islands Brygge eller Vesterbro, der får et nyt autonomhus som naboer. Det viser en liste over seks mulige placeringer, som er sluppet ud via et notat, som berlingske.dk er kommet i besiddelse af, fra embedsmænd i Københavns Ejendomme til overborgmester Ritt Bjerregaard.

De seks placeringer omfatter Enghavevej 80-82, Stevnsgade 34, Fensmarksgade 65-67, Jagtvej 155D, Kigkurren 1-3 og Grøndalsvænge Allé 13/Hillerødgade 91. Men kun de to placeringer på Enghavevej på Vesterbro og Kigkurren på Islands Brygge er ifølge berlingske.dk reelt realistiske. De andre adresser skal efter alt at dømme bruges til andre formål.

Forhandlinger sat i bero
Overborgmester Ritt Bjerregaard mødtes klokken 14.00 i dag med de autonomes repræsentanter, og hun var angiveligt overrasket over, at listen var sluppet ud, og "at nogen vil spolere forhandlingerne".

Forhandlinger er indtil videre sat i bero med henvisning til valgkampen.

"Vi diskuterer ikke konkrete adresser. Vi diskuterer rammer. Vi vil ikke have vores gode møde spoleret af, at nogen spekulerer i valgkamp," lød det ifølge berlingske.dk fra Ritt Bjerregaard.

[email protected]

Kilde: