Islamister hacker danske hjemmesider

Hvis man har en hjemmeside, der ender på

Slettet Bruger,

05/10/2009

Hvis man har en hjemmeside, der ender på .dk risikerer man at blive angrebet af islamistiske hackere. Det har folkene bag Silkeborg Cityforenings hjemmeside måtte erfare, skriver Ingeniørens it-medie, Version2.

"Der er ingen anden Gud end Gud, og Muhammed er Guds budbringer," står der på arabisk på cityforeningens hjemmeside i stedet for det originale indhold.

De islamistiske hackere skriver desuden, at de vil hacke flere danske hjemmesider. Sikkerhedsekspert Peter Kruse fra firmaet CSIS mener, at truslen er reel nok, men tilføjer samtidig, at hackerne sandsynligvis er amatører.

"Det her er script kiddies, der har besluttet sig for, at alle hjemmesider, der ender på .dk, skal have nogle tæv," siger han til Version2, og fortsætter:

"De kan godt lide at hævde sig ved at sige 'jeg har hacket så og så mange sites,' - den slags giver respekt. Men der følger helt klart også et politisk budskab med om at hylde islam. I deres optik er det med til at retfærdiggøre deres handlinger, hvis de bliver gjort i Allahs navn."

Resultatet af de islamistiske hackeres misgerning kan ses på www.silkeborgcity.dk. Tidligere på ugen blev også fodboldhjemmesiden OldTrafford.dk angrebet af samme islamistiske hackergruppe.

[email protected]

Kilde: