Infernal-stjerne i audiens hos Kristian Jensen

Slettet Bruger,

28/05/2007

Infernals forsangerinde Lina Rafn kæmper videre, selvom Østre Landsret for en ugen siden afgjorde, at hun ikke kan trække sine farvestrålende kostumer, hårextensions og sin sminke fra, når selvangivelsen skal udfyldes.

Dommen har fået socialdemokraternes kulturordfører Mogens Jensen til at gå ind og forlange, at skatteminister Kristian Jensen forholder sig til den principielle sag. Det har åbenbart virket, for i morgen skal Lina Rafn mødes med skatteministeren. Og sangerinden er kampklar til mødet:

"Jeg har aldrig mødt manden og ved ikke, hvor meget fup og fidus han er, eller hvor meget hold der er i hans invitation. Det må tiden vise. Det kan jo rent faktisk være, at skatteministeren er gået ind i politik for at gøre noget godt. Det skal man ikke udelukke. Men jeg vil se det, før jeg tror det. Kristian Jensen tager fejl, hvis han tror, at jeg bare vil være glad for at få taget et billede med en politiker, mens jeg smiler til fotograferne fra Ekstra Bladet og Se og Hør. Jeg går til det møde for at trumfe min sag igennem," siger Lina Rafn til Ekstra Bladet.

I modsætning til Infernals sangerinde har strippere i årevis kunne trække deres omkostninger til ikke bare sminke og kostumer, men også solariebesøg, motionstræning og remedier som blandt andet dildoer fra i skat. En forskelsbehandling der har vakt undren, men som Lina Rafn altså gør sit for at bekæmpe:

"Jeg er sangerinde, producer og udøvende kunstner. Det er det, jeg kan. Men her er der blevet kastet en chance ned i skødet på mig for at gøre noget for alle de, der ikke magter, evner eller har råd til det selv. Og den har jeg tænkt mig at forfølge. Jeg giver ikke op," slår hun fast.

mol

Kilde: