Indvandrertosse amok på YouTube

Af Ole Birk OlesenEn bøde for at køre uden kørekort, mere skulle der ikke til, før en ung mand med indvandrerbaggrund gik verbalt amok på politiet,...

Slettet Bruger,

26/03/2008

Af Ole Birk Olesen

En bøde for at køre uden kørekort, mere skulle der ikke til, før en ung mand med indvandrerbaggrund gik verbalt amok på politiet, filmede det hele og lagde det ud på nettet.

Optagelserne giver et enestående indblik i, hvordan politiets arbejdsbetingelser også kan være, og de giver helt ny betydning til udtrykket "politichikane". Igennem alle tre dele af optagelserne råber den unge mand af politiet, f.eks.:

"Jeg har ikke gjort en fucking skid, mand! Hvad fanden er det for et land, vi lever i!" - da politiet vil give ham en bøde for at køre uden kørekort, suppleret med: "Fucking lortepansere!"

"Hvad er det, han laver, mand!" - da han bliver kropsvisiteret.

"De er så gode, mand, de er så gode, mand. Det er helt vildt. Prøv at se dem i aktion, mand. Se dem i aktion, hvad de kan." - da hans bil ransages for våben.

"Beskidte mennesker, mand, beskidte mennesker, mand. Med deres beskidte bøder, mand." - da han senere får udskrevet en bøde for at køre over for gult. Og videre: "Godt man ikke er sådan en fattig bums, mand, der bliver politibetjent. Nogen fattige ludere, mand."

"Dine børn, de tager også stoffer, og hvem sælger de stoffer til dem? Det gør vi, mand! Og vi ødelægger jeres børn, mand, vent og se, mand." - da han får udleveret bøden.[email protected]

Fredag den 28. marts, klokken 17.45: Der er lukket for adgang til at lægge flere kommentarer, da der på det seneste er kommet en del med et truende indhold (de er slettet af redaktionen).

Kilde: