Indvandrerbander kræver millioner i kompensation fra HA for drab

Et medlem af Hells Angels støttegruppe, AK81, er sigtet for drabet på den 19-årige Osman Nuri Dogan, der i august blev dræbt foran et pizzeria i ...

Slettet Bruger,

07/10/2008

Et medlem af Hells Angels støttegruppe, AK81, er sigtet for drabet på den 19-årige Osman Nuri Dogan, der i august blev dræbt foran et pizzeria i Tingbjerg, men politiet har indtil videre ikke kunnet finde bevismateriale nok til at kræve ham fængslet. Nu kræver imidlertid den øverste ledere af indvandrerbanderne i Danmark, Danny Abdalla fra "Den Internationale Klub", at HA betaler en kompensation på fire millioner kroner til den dræbtes familie, skriver B.T.

Samtidig vil Danny Abdalla have udleveret tre AK81-medlemmer, som han hævder var med til at begå drabet på Osman Nuri Dogan. Efter udlevering vil de så bliver afstraffet, bebuder han.

"Det, jeg siger nu, er, at vi kan finde en løsning. Det kræver, at Hells Angels afleverer de tre personer, som var med til at begå drabet på Osman. Desuden skal de betale en direkte erstatning på fire millioner kroner til Osmans familie - det er ikke noget stort beløb for en klub som Hells Angels. Og laver man sådan et nummer, skal man også betale for det," siger Danny Abdalla til B.T.

[email protected]

Kilde: