Indbrudsoffer fri for sigtelse for vold mod hjemmerøver

Politiet har nu droppet en sigtelse mod mikfarmeren Martin Beck Petersen, der 19

Slettet Bruger,

17/06/2009

Politiet har nu droppet en sigtelse mod mikfarmeren Martin Beck Petersen, der 19. april blev udsat for et hjemmerøveri på sin landejendom uden for Aabenraa. Det skriver politiken.dk.

Martin var sammen med sin hustru faldet i søvn foran fjernsynet på 1. sal. Han gik nedenunder for at gå på toilettet, men blev i stedet angrebet med knytnæveslag af røveren, der samtidig råbte: "Jeg stikker dig ihjel, dit svin".

Den slagtekniv fra minkfarmens pelseri, som den 17-årige røver var kommet i besiddelse af, havde han heldigvis ikke i håndet på det tidspunkt.

"Jeg tænkte ingenting, men ét eller andet inden i mig sagde, at det her giver du ikke op foruden kamp," siger Martin Beck Petersen til politiken.dk.

Det lykkedes for minkavlerparret at fastholde den unge røver og ringe til politiet. De tog ham med på stationen og sigtede ham for røveri. Men to dage senere fik Martin Beck Petersen et opkald, hvor han blev informeret om, at han selv ville blive sigtet for vold.

"Det er så krænkende at blive overfaldet i sit eget hjem, og så kommer politiet to dage efter og sigter mig for vold," fortæller Martin.

Efter overfaldet har parret anskaffet sig en schäferhund. Hustruen Tina har modtaget krisepsykologhjælp. Og nu kan Martin endelig ånde lettet op, efter politiet har frafaldet sigtelsen for vold.

"Det har været en belastning, at der er gået så lang tid, før man trækker sigtelsen tilbage. Det er ubehageligt at have sådan en sigtelse hængende over hovedet," siger Martin Beck Petersen til politiken.dk.

[email protected]

Kilde: