Syv procent indrømmer snyd med renoveringspulje

Syv procent af de boligejere, som har fået tilskud til renovering af deres bolig, indrømmer ifølge en undersøgelse, som Analyse Danmark har udført ...

Slettet Bruger,

14/09/2009

Syv procent af de boligejere, som har fået tilskud til renovering af deres bolig, indrømmer ifølge en undersøgelse, som Analyse Danmark har udført for Ugebrevet A4, at de har fået tilskud, som de ikke er berettiget til.

Resultatet af undersøgelsen får de Radikales finansordfører, Morten Østergaard, til at reagere:

"Det er stærkt beklageligt, at folk - ud over at have fået et tilskud til noget, de ville have gjort alligevel - tilsyneladende også har pumpet tilskuddet kunstigt op," siger Morten Østergaard til Ugebrevet A4.

Men ifølge Venstres erhvervsordfører, Jacob Jensen, er problemet der faktisk slet ikke.

"Det er ærgerligt, at nogle omgår reglerne, men den her pulje er kørt af stablen. Man kan ikke identificere, hvem der skal betale tilbage. Det tror jeg heller ikke, der kommer noget godt ud af. Slet ikke i en situation, hvor vi ønsker mest mulig aktivitet i samfundet," siger Jacob Jensen, der mener, at svindlen sætter gang i økonomien: "Pengene er jo ikke hældt i kloakken. De er måske gået til at købe materialer, dagligvarer eller noget andet, der skaber aktivitet i samfundet."

Klik her for at læse mere på ugebreveta4.dk

[email protected]

Kilde: