Hjort kommer Løkke til undsætning

Et forsøg på karaktermord

Slettet Bruger,

19/05/2008

Et forsøg på karaktermord. Det er, hvad det er, når pressen gennem ansøgninger om aktindsigt graver det ene bilag frem efter det andet fra Lars Løkke Rasmussens arkiver, som viser, at han har brugt skatteborgernes penge på udgifter, som er skatteborgerne uvedkommende, eller som ikke har anført, hvorfor de kommer skatteborgerne ved. Senest taxature for 148.000 kroner fra dengang, Lars Løkke Rasmussen var borgmester i Frederiksborg Amt.

"Det er et karaktermord. Baggrunden er rygterne om, at statsministeren måske skal have et job i udlandet. Det udløser en særlig interesse i lige at få kniven i Lars Løkke," siger Claus Hjort Frederiksen til Ritzau.

Sagen er et problem for Venstre, mener Claus Hjort Frederiksen, men han vil ikke kommentere på Dansk Folkepartis krav om, at finansministeren skal redegøre sin taxakørsel som amtsborgmester.

"Det vil jeg slet ikke blande mig i. Jeg føler, at Lars Løkke Rasmussen er rimelig retsløs i den sag, der kører mod ham. Det amt, han var amtsborgmester for, eksisterer ikke mere. Bilagene er brændt med undtagelse af dem, der er fremgået af nogle sager om aktindsigt. Manden skal rekonstruere. Jeg ved ikke, om han har sin kalender 10 år tilbage og kan rekonstruere nogle taxikørsler. Det, synes jeg, er en meget problematisk sag," siger Claus Hjort Frederiksen.

[email protected]

Kilde: