Hjemmerøvere jaget på flugt med luftgevær

To knivbevæbnede hjemmerøvere blev natten til torsdag jaget på flugt af en mandlig beboer i et hus ved Høng i Vestsjælland, skriver ekstrabladet

Slettet Bruger,

23/10/2008

To knivbevæbnede hjemmerøvere blev natten til torsdag jaget på flugt af en mandlig beboer i et hus ved Høng i Vestsjælland, skriver ekstrabladet.dk. Manden var bevæbnet med et luftgevær.

De to røvere kom ind i villaen på Tindingevej i Tjørnelunde via en ulåst hoveddør og overraskede den 60-årig mand, der sad og så tv i stuen. Med en kniv forsøgte de at true ham til at udlevere penge og nøglen til sin bil, men manden nægtede at gøre som befalet.

I stedet satte han sig kraftigt til modværge, og de to røvere blev truet ud af huset med et luftgevær. Forinden havde røverne dog påført manden flere snitsår i arme og lår. Han er efterfølgende blevet behandlet for overfladiske skrammer på Roskilde Sygehus.

Den 60-åriges kone sov på første sal og så ikke røverne, skriver ekstrabladet.dk.

Røverne beskrives som dansktalende, iført sort og grå hættetrøjer. Den ene havde et halstørklæde, der delvist dækkede ansigtet, og en af røverne havde lyse sko på.

[email protected]

Kilde: