Giuliani på vej ud

Rudy Giulianis har forsøgt at gøre, hvad ingen har gjort før ham

Slettet Bruger,

28/01/2008

Rudy Giulianis har forsøgt at gøre, hvad ingen har gjort før ham. Nærmest boykottet de mindre staters tidlige primærvalg og i stedet satset på sejre i store, folkerige stater. Men strategien ser ud til at fejle, første gang den skal stå sin prøve. Det skriver Berlingske Tidende.

Op til primærvalget i Florida i morgen ligger Giuliani, ifølge en meningsmåling , således kun til 13 procent af stemmerne, håbløst bagud i forhold til de 30 procent som Mitt Romney og John McCain kan mønstre.

En sejr i Florida betragtes som en livsnødvendighed, hvis han fortsat skal holde liv i den kampagne, der for få måneder siden gjorde ham til klar favorit i det republikanske felt. Men det er der altså intet, der tyder. Særligt ikke efter, at Floridas populære guvernør Charlie Christ, der ellers tidlige har antydet at ville støtte Giuliani, i lørdags offentligt pegede på John McCain som sin mand.

"Nyheden er meget dårlig for Giuliani og et tegn på hans dalende udsigter i solskinsstaten. Giuliani har ikke spildt nogen lejlighed til at rose Crist, og hver gang har han luftet tanken, at han ville være en mulig vicepræsidentkandidat," siger den politiske redaktør, Mark Murray, fra NBC ifølge Berlingske Tidende.

[email protected]

Kilde: