Gadekamp på Nørrebro i nat

En broget samling af autonome, andre venstrefløjsaktivister og indvandrere var lørdag aften i fælles kamp mod politiet på Nørrebro, skriver jp

Slettet Bruger,

23/08/2009

En broget samling af autonome, andre venstrefløjsaktivister og indvandrere var lørdag aften i fælles kamp mod politiet på Nørrebro, skriver jp.dk. Ialt var op imod 80 unge involveret i kampene, der foregik flere steder i bydelen, inden de fandt deres afslutning i Blågårdsgade. Har barrikaderede aktivisterne sig med cykler og brændende affaldscontainere, bag hvilke de kastede brosten mod politiet, der sendte tåregas den anden vej.

Ifølge jp.dk's reporter virkede kampene organiserede, blandt var der gravet brosten op på forhånd. Urolighederne begyndte efter en visitation på Blågårds Plads tidligt lørdag aften, hvor en betjent blev sparket i maven. Da den sparkende blev anholdt, fik politiet mødt af aftenens første stenkast.

Ud over den mand, der sparkede betjenten, er ingen blevet anholdt efter nattens uroligheder, der ebbede ud mellem 01 og 02 i nat.

[email protected]

Kilde: