Fortsat krig mellem S og fagbevægelsen

Slettet Bruger,

05/07/2007

LO-bosserne og socialdemokraterne fortsætter mundhuggeriet. Nu må Helle Thorning og Sass Larsen tage imod et retorisk angreb fra en af LO-bosserne, formanden for de offentligt ansatte Dennis Knudsen.

"Det virker som om, at der ikke er en samlet politisk ledelse. Det virker ikke som om, at der er politisk lederskab i øjeblikket," siger Dennis Knudsen i dagens udgave af Berlingske.

Fagbevægelsen beskylder S-ledelsen for ikke at kunne hamle op med Anders Foghs velfærdstiltag og for at føre en alt for defensiv velfærdsstrategi.

At socialdemokraternes politiske ordfører, Henrik Sass Larsen, i tirsdags åbent kritiserede fagbevægelsen i Berlingske Tidende har ikke ligefrem styrket populariteten. Den politiske ordfører bebrejdede fagbevægelsen, at de ikke havde fokuseret mere på løn under trepartsforhandlingerne.

"Aftalen er da udmærket, men man kan undre sig over, at de ikke har ført lønspørgsmålet længere frem, når nu deres medlemmer er optaget af det. De mennesker, jeg har mødt, har ikke været særligt optaget af den aftale," sagde han til Berlingske Tidende.

Det har også fået Dennis Knudsen op på mærkerne.

"Jeg forstår simpelthen ikke, hvad der foregår i partiledelsen. Det er fuldstændig hul i hovedet at sende Henrik Sass i byen på den måde. Jeg vil gerne frabede mig, at Socialdemokraterne gør deres problemer til fagbevægelsens problemer. Som jeg kan se det, er der gået panik i den socialdemokratiske ledelse," tager Dennis Knudsen til genmæle i dagens udgave af Berlingske Tidende.

hsh

Kilde: