Forsvarschefens kone får betalt kontor af skatteyderne

Forsvarschef Tim Sloth Jørgensen har ladet skatteyderne betale for total istandsættelse af et kontor til sin kones firma, skriver Ekstra Bladet

Slettet Bruger,

15/01/2009

Forsvarschef Tim Sloth Jørgensen har ladet skatteyderne betale for total istandsættelse af et kontor til sin kones firma, skriver Ekstra Bladet. Kontoret, hvorfra konen, Mariane Lizett Zandra Ekberg, driver firmaet Senior Shop, som sælger tøj til ældre mennesker, ligger i forsvarschefens tjenestebolig.

Det er blevet indrettet med messinghåndtag på dørene, glasvæv på væggene, nyt gulvtæppe, nymalede paneler og døre, med internetstik og nye hvide stikkontakter.

Også tjenesteboligens kælder er inddraget til et gratis lager til Mariane Lizett Zandra Ekbergs produkter.

Forsvarschefen har ikke søgt om tilladelse hos Forsvaret til, at konen kan drive privat erhvervsvirksomhed på adressen, som reglerne ellers foreskriver.

"Dette er beklageligt, det vil jeg rette op på," siger Tim Sloth Jørgensen til Ekstra Bladet.

Men han mener dog ikke, at konens virksomhed slider på boligen:

"Jeg har i dag fået oplyst, at der i denne sammenhæng ikke er et problem, da min kones virksomhed ikke medfører et ekstraordinært slid på tjenesteboligen. Min hustru bruger et værelse og lidt af kælderen som forhåndslager. Det egentlige lager ligger ude i byen."

[email protected]

Kilde: