Forsvaret indretter boliger til handicappede veteraner

Sagen om Kasper Kiran Larsen, der har ligget færdigbehandlet på Rigshopspitalet de seneste to måneder, fører nu til, at to af Forsvarets lejlighede...

Slettet Bruger,

18/07/2009

Sagen om Kasper Kiran Larsen, der har ligget færdigbehandlet på Rigshopspitalet de seneste to måneder, fører nu til, at to af Forsvarets lejligheder i København indrettes til midlertidige boliger for sårede soldater. Det skriver berlingske.dk.

"I virkeligheden er det ikke forsvaret, der skal stille disse lejligheder til rådighed, for det er kommunernes ansvar. Men jeg står i det dilemma, at jeg har ansvaret for de soldater, vi sender ud. Dermed føler jeg også et ansvar, når de kommer hjem og er sårede, siger forsvarschef Tim Sloth Jørgensen til berlingske.dk

Samtidig erklærer Tim Sloth Jørgensen, at han i fremtiden vil lægge større pres på kommunerne, så Forsvarets beslutning om at indrette midlertidige boliger ikke bliver en "sovepude" for kommunerne.

De nye boliger vil komme til at ligge tæt på Rigshospitalet, så veteraner med behov for genoptræning får så kort til denne som muligt.

Kasper Kiran Larsen har i øvrigt fået tildelt en handicapegnet bolig i sin hjemkommune Brøndby fra 1. august.

[email protected]

Kilde: