Fogh bryder loven

Slettet Bruger,

12/11/2007

Avisen.dk bringer i en dag en saftig historie om Anders Fogh Rasmussens manglende lovlydighed. På Venstres hjemmeside kan man nemlig se landsfader Anders Fogh Rasmussen på valgturne. Og den 9. november var han på besøg på Studenterhuset i Slagelse, hvor han fungerede som gæstebartender. Da en ung pige bestiller to Bacardi Breezers og en Heineken, fumler Fogh lidt med de våde varer.

"Det er i orden, du gør det godt", siger pigen, mens hendes veninde leverer videoens højdepunkt med sit supplerende:

"Og vi ville stemme på dig, hvis vi kunne".

Her skulle nogen formentlig have hvisket statsministeren Restaurationslovens paragraf 29, stk. 1 i øret. Den lyder nemlig "I restaurationer og andre serveringssteder er det forbudt enhver at servere eller lade servere, herunder gennem automater, stærke drikke for personer, der ikke er fyldt 18 år."

Venstres pressechef har ikke ønsket at kommentere, hvorfor statsministeren ikke bad om ID, når tilsyneladende ikke-stemmeberettigede unge piger bestilte Breezers hos ham.

Foghs regering har tidligere annonceret skærpede straffe for overtrædelse af paragrag 29, da bøderne efter Indenrigsministeriets opfattelse ikke "står i rimeligt forhold til den fortjeneste, der kan fås ved at overtræde loven".

[email protected]


Kilde: